endverbraucherpreis Ventolin hfa Inhalator €33.35

Vítání podzimu

| komentářů 0

VÍTÁNÍ PODZIMU NA ZŠ BÝCHORY

Málokdy slyšíte, že do školy se děti těší. V úterý 25. 10. tomu v býchorské škole opravdu tak bylo. Žáky totiž očekával kreativní den  s názvem Vítáme podzim.

Již od rána měli všichni napilno. Každý chtěl co nejlépe realizovat svůj nápad. Pod dovednýma dětskýma rukama se škola brzy měnila k nepoznání. Stačilo pootevřít dveře – a nebyli jste ve třídě, ale v cukrárně plné čokoládových srdíček v dárkovém balení, s vizitkou „vyrobeno s láskou“. Vedle se objevilo květinářství, v němž jste měli problém vybrat si z nádherných dekorací dovedně naaranžovaných v nádobkách z dýní. V pekárně jen při pohledu na tácy vesele zdobených mufin, čarodějnických lineckých prstů a dalších dobrůtek jste úplně zapomněli, že se po sladkém tloustne.

Vznikla tu dokonce i výrobna pečeného ovocného čaje.

Nechyběly ani galerie s výstavkami koláží a dalších výtvarných prací s podzimní tematikou.

Ani o zábavu nebyla nouze. Obstarávali ji žáci v kostýmech a maskách typických pro Halloween. A kdo chtěl, svěřil se do péče zručné výtvarnice, která ze zájemců tahem černé, červené a bílé barvy vytvořila zombie. K dobré náladě přispěla i čarodějnice, usměvavá a milá, která na koštěti prolétla chodbou. Odměnou jí byl bouřlivý potlesk.

Projektové úterý uteklo jako voda. Všichni žáci zaslouží poděkování, pochvalu a co nejhezčí podzimní prázdniny.

A škola? Určitě ještě dlouho bude vonět lesem, ovocem, čokoládou a vanilkou…

Mgr. M. Hovorková

1234567891011121314

Další fotografie si můžete prohlédnout v Kolínském deníku na adrese:

http://kolinsky.denik.cz/zpravy_region/skola-se-pod-detskyma-rukama-menila-k-nepoznani-20161102.html