salbutamol Ventolin jarabe €67.47

ZMĚNA ORGANIZACE VÝUKY OD 12.10.2020

| komentářů 0

Nařízením vlády se mění režim docházky pro žáky druhého stupně a nově jsou vyhlášeny prodloužené podzimní prázdniny pro školy. Na naší škole budu změny  probíhat následovně:

Týden od 12. do 16.10. bude do školy chodit 6. a 7. třída. Výuka bude probíhat podle platného rozvrhu. Třídy 8. a 9. budou doma a budou mít distanční výuku. Distanční výuka je povinná, žáci mají povinnost plnit zadané úkoly. V případě nemoci je třeba omluvenka do žákovské knížky. Úkoly budou dětem vyučující zasílat přes emailové schránky, které jsme používali už na jaře.

V týdnu od 19. do 23.10. se obě skupiny vymění. Ve škole bude 8. a 9. třída. Třídy 6. a 7. budou doma na distanční výuce.

Oběma skupinám na dobu distanční výuky odhlásíme obědy automaticky. Pokud by dítě, které by mělo chodit do školy, bylo nemocné, odhlaste si obědy sami u paní Machové.

Týden od 26. do 30.10. jsou vyhlášeny prodloužené podzimní prázdniny pro všechny a škola bude uzavřena. Tedy celá ZŠ, MŠ i jídelna.

První stupeň ZŠ, školní družina  a mateřská škola budou v provozu beze změn. Týkají se jich jen prodloužené prázdniny.

Tato opatření by měla platit do 1. listopadu. V jakém režimu se bude pokračovat dál zatím nebylo stanoveno. Sledujte veřejné sdělovací prostředky a naše webové stránky. Budeme vás informovat.