Ipratropiumbromid-Albuterol-Vernebler €55.11

Výuka online od pondělí 2.11.

| komentářů 0

Vážení rodiče,

od pondělí 2.11.2020 začínáme s jednotnou výukou online prostřednictvím aplikace google classroom. Všichni žáci obdrží přihlašovací jméno  a heslo, kterým se budou přihlašovat do výukového systému, a to na mail zákonného zástupce, přes který doposud probíhala distanční výuka. Zároveň dostanete i informace, jak se přihlásit. Upravený rozvrh bude zveřejněn zde na našem webu a také ho dostanete mailem. Začátky a konce hodin zůstávají stejné jako ve škole (první hodina začíná 7.35). Menší děti potřebují asistenci při prvním přihlášení do systému. Ovládání/přihlašování je jednoduché. Nikdo nemusí mít strach, že by to nezvládl. V případě potřeby se obraťte na třídního učitele.

K výuce online je zapotřebí buď stolní počítač s kamerou a mikrofonem, nebo notebook, který má většinou funkce kamery a mikrofonu již zabudované, tablet nebo telefon (je to méně komfortní, ale lze také, upozorňujeme, že do tabletu a telefonu je nutné pro videokonference stáhnout extra aplikaci Meet z Google play nebo Apple store). 

Po obdržení přihlašovacích údajů se zkuste do systému přihlásit, abychom odhalili případné problémy. Výuka bude rozdělena tak, aby část probíhala online, část jako domácí příprava. Případné problémy oznamte třídnímu učiteli.