indikasi Ventolin Tabletten €145.35

Nástup žáků k prezenční výuce

| komentářů 0

Nařízením vlády se postupně vrátí žáci základních škol k prezenční výuce v upraveném režimu a to takto:

V týdnu od 23.11. pokračují 1. a 2. třída v docházce do školy podle upraveného rozvrhu, jak chodili od středy 18.11.2020. Upravený rozvrh  bude platit do 27.11. Chodí pouze tyto dvě třídy.

Od pondělí 30.11. nastoupí celý 1. stupeň ( 1.- 5. třída) a spolu s nimi ještě 9. a 8. třída.

Třídy 6 a 7 zůstanou na distanční výuce ( doma) a budou plnit úkoly, které jim vyučující zadají při poslední online výuce nejdéle do 27.11.2020.

Dnem 27.11. končí online výuka pro všechny třídy (vysílání přes internet). Žáci se budou ve škole střídat a budou se již učit podle platného rozvrhu ze září.

Třídy 6 a 7 nastoupí do školy v týdnu od 7. prosince a vystřídají ve výuce 8. třídu, která opět zůstane týden doma. Toto turnusové vyučování – týden doma, týden ve škole, se bude týkat jen 6.,7., 8. třídy. Ostatní ročníky se nestřídají a chodí do školy stále. Úkoly na týden, kdy budou třídy doma, dostanou při výuce ve škole.

Z hygienických důvodů je nařízeno časté větrání i během výuky. Prosím, aby vaše děti měly dostatečně teplé oblečení. Vzhledem k tomu, že tělesná výchova bude nejspíše realizována formou procházek, je nutné dobré oblečení i na ven.

Všichni musí v prostorách školy nosit po celou dobu ochranné roušky!

Obědy i svačinky dětem automaticky přihlásíme podle jejich naplánovaného nástupu. Pokud bude vaše dítě nemocné, odhlásíte si ho sami.