salbutamol propranolol interaccion €4.56

Rotační výuka na 1. stupni ZŠ od 12.4.2021

| komentářů 0

 

Vážení rodiče,

od 12.4.2021 je umožněna přítomnost žáků prvního stupně v rotačním systému.

V naší škole začínají prezenční výuku třídy 1.,2. a 3.

 

Děti se podrobí testování neinvazivními testy vždy v pondělí a ve čtvrtek ráno  ve své kmenové třídě.

Testování se neprovádí u osob, které doloží, že absolvovaly z důvodu onemocnění COVID-19 izolaci  v rozsahu podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a zároveň neuplynulo více než 90 dnů.  Potvrzení je možné dodat od lékaře, lékařskou zprávu, zprávu z laboratoře v listinné či elektronické podobě, atp. Tato skutečnost se zaznamená do záznamového archu. Po uplynutí 90 dní se ale dítě do testování zařadí.

Pokud se dítě nezúčastní testování, nemůže se prezenčního vzdělávání zúčastnit a absence se bude považovat za omluvenou.  Při této omluvené absenci škola  nemá povinnost zajistit žákovi  distanční způsob vzdělávání.

Při testování dětí je možná asistence třetí osoby. V tom případě testování tohoto dítěte proběhne ve vestibulu školy, až se všechny ostatní děti odejdou otestovat do své třídy. Doprovázející osoba počká před vchodem do školy.

Pokud bude zjištěna pozitivita u dítěte při testu v pondělí, dítě musí absolvovat PCR test a ostatní děti mohou zůstat ve škole. Pokud bude pozitivita u testu ve čtvrtek, musí všechny děti do karantény a počkají na výsledky PCR testu pozitivního dítěte doma.

Žádáme vás, abyste měli u sebe telefon, kdybychom vás museli informovat o případných opatřeních.

Ve škole děti musí nosit roušky!

PRO DÍTĚ, KTERÉ PŮJDE DO ŠKOLY, PŘIHLASTE STRAVOVÁNÍ PŘES EMAIL NEBO PŘES ZÁZNAMNÍK DO PÁTKU!

Ročníky 4. a 5. nastoupí k prezenční výuce od 19.4.2021 a třídy 1,2,3 zůstanou na týden doma a budou plnit zadané úkoly, které dostanou ve škole.

Třídy 6,7,8,9 pokračují v online výuce.

Na stránce testovani.edu.cz/jak-na-to-ve-skole si můžete prohlédnout video, jak takové testování bude probíhat.

Děkujeme za spolupráci.