ventolin cuero gijon €79.67

Do knihovny i budoucnosti hravě

| komentářů 0
V pátek vyměnila sedmá třída prostředí školních lavic za lákavé a hlavně neznámé dobrodružství v Kolíně. Celá páteční akce byla rozdělena do dvou částí – v první byla cílem prohlídka kolínské knihovny a ta druhá byla věnována výstavě moderní techniky ve Futuru.
V knihovně se žáci seznámili nejen s fungováním dětského oddělení, ale prošli si i celou knihovnu doslova od sklepa po půdu, protože se dostali nejen do výstavní síně, oddělení pro dospělé čtenáře, ale i do sklepních prostor, kde jsou uschovány méně žádané a starší knížky.
Dvě hodiny utekly jako voda a my se stěhovali do nákupního centra Futurum, kde jsme se těšili na to, co nás čeká na výstavě interaktivní techniky Hravě do budoucnosti. Tato výstava byla rozdělena do dvou částí – jednu si mohli žáci projít samostatně, druhá byla věnována virtuální realitě, která to u sedmáků vyhrála na celé čáře. Všichni si vyzkoušeli s pomocí speciálních brýlí a ovladačů, jak rychlé mají reakce, a někteří se i odvážili vzlétnout do oblak. I přes obtížnější zadání se ukázalo, že výškové či silové limity se dají hravě překonat díky spolupráci.