wie bekomme ich Ventolin Inhalator €70.33

LISTOPAD V MŠ

| komentářů 0

V listopadu se konalo v MŠ několik hezkých akcí a také skončila Sportovní školička.

Proběhla dvě tvořivá odpoledne dětí a rodičů. Všichni společně vyráběli z keramické hlíny vánoční svícny, stromečky nebo andělíčky. S dětmi tvořily nejen maminky a babičky, ale přidali se i tatínkové. Obě odpoledne se moc vydařila.

Druhý listopadový týden byl ve znamení svatého Martina. Děti se seznámily s pranostikami, vyráběly bílé koníky, nalepovaly svatomartinské husy.
Přijali jsme také pozvání do býchorského dětského domova, kde chovají několik koní. Děti se mohly projet na poníkovi Hříbkovi nebo na velkém bělouši.
V pátek 11. 11. proběhl „Martínkův bílý den“. Děti i paní učitelky přišly do školky v bílém oblečení, zpívaly písničky o zimě i o Martinovi, hrály zimní pohybové hry a také upekly výborné svatomartinské podkovičky z listového těsta. Ani letos však sníh nenapadl.

Od září do listopadu probíhala Sportovní školička. Během sedmi lekcí, které vedli zkušení trenéři, se děti seznámily se základy několika sportů, naučily se nové pohybové hry, cvičily s různým náčiním, překonávaly různé překážkové dráhy. Sportování děti moc bavilo a tak se už těšíme na další ročník.