vorteile von Ventolin Sirup €45.56

Revolution train – 7.třída

| komentářů 0
Vlaky využívá mnoho z nás k cestování z jednoho bodu do druhého. Díky nim se přesouváme z jednoho místa na druhé, míjíme krajinu, potkáváme mnoho lidí, navazujeme přátelství, získáváme zkušenosti. Sedmá třída si zkusila cestu vlakem mapující život jednoho člověka. Cesta to je na první pohled velice dlouhá, ale v detailnějším záběru může být i velice krátká, když do života mladého člověka vtrhnou drogy.
Do Kolína zavítal na své pouti Revolution train, který v několika propojených vagonech přináší díky filmu a rekvizitám přesný přehled změny života jednoho mladého člověka. S ním se setkáváme na prahu dospělosti, v době, kdy je největším lákadlem zkusit všechny možné zakázané věci – kouření, alkohol, lehké drogy. Někdo svodům bez problému odolá, jiný podlehne. A jak rychlý a brutální to může mít spád si asi domyslí málokdo. Celá expozice vlaku nás provádí důležitými milníky mladíkova života – barem, smrtelnou nehodou, kterou zavinily omamné látky a velké sebevědomí, výslechovou místností, vězením, squatem i továrnou s obkreslenou postavou na zemi.
Vlak sice už nyní stojí na jiné zastávce, ale pocity a hrůza ze spoluprožitých okamžiků ztraceného života určitě zůstanou.